| چگونگی ارتقا سوادغذایی کودکان درکلاسهای تربیت بدنی و بهداشت |
| کد مقاله : 1102-3RDPECONF (R2) |
| نویسندگان |
|
معصومه محمدپورگنجی * آموزش و پرورش |
| چکیده مقاله |
| چاقی در کودکان و نوجوانان می تواند تاثیرات منفی بر سلامت جسمی و روانی آنها داشته باشد. برای مدیریت کاهش وزن در این گروه سنی، استراتژی های متعددی چون رژیم غذایی، فعالیت بدنی، اصلاح سبک زندگی، رویکرد روانشناختی و دارو درمانی و حتی جراحی مورد برسی قرار گرفته که آموزش تغذیه به منظور ایجاد سواد تغذیه ای و غذایی در سالهای اخیر مورد توجه قرار گرفته است. طبق شواهد موجود ایجاد سواد لازم توانسته بر رفتارهای تغذیه ای، خودکارآمدی و انتخاب غذایی کودک و نوجوان تاثیر بگذارد. ازاین رو این مقاله درصدد این است که سواد غذایی و راه های موجود جهت ایجاد سواد تغذیه ای در کودک و نوجوان را در محیط مدرسه(مانند برنامه های درون مدرسه ای و فوق برنامه ها از طریق باغبانی، کلاسهای آشپزی، آشنایی با غذاهای قومیتی و ...) به عنوان محیط آموزشی و مورد تایید سازمان بهداشت جهانی، براساس شواهد موجود، گردآوری و مورد بررسی و توضیح قرار دهد. |
| کلیدواژه ها |
| (دانش آموزان، سوادغذایی، غذای سالم) |
| وضعیت: پذیرفته شده برای ارسال فایل های ارائه پوستر |
