مروری بر تاثیر پروتئین گیاهی و حیوانی بر ماهیچه
کد مقاله : 1609-3RDPECONF
نویسندگان
هانیه احمدپور کچو *
کارمند آموزش پرورش
چکیده مقاله
یکی از مسائل مدنظر در توجه به سلامت ، رشد و تقویت ماهیچه ها ، مصرف و نرخ پروتئین دریافتی است. این مطلب چه برای جامعه ی هدف خاص همچون ورزشکاران به شکل حرفه ای تر و چه برای عموم جامعه از حیث محافظت از عضلات خصوصا در دوره بزرگسالی حائز اهمیت است. در خصوص دستیابی به این پرسش گه تاثیر پروتئین مشتق شده ی گیاهی و حیوانی بر ماهیچه به چه شکل می باشد چندین مقاله ی قابل استناد از مجلات معتبر مطالعه و بررسی شده است
پس از مرور و جمع بندی نتایج مقالات مربوطه محدوده ی بیشتری از مقالات پیشین به تاثیر بهتر پروتئین های حیوانی بر تقویت عضلات اشاره داشتند و عموم مقالات کمبود نوعی از آمینو اسید ضروری در پروتئین گیاهی را عامل این اتفاق در نظر داشتند.
هدف از این بررسی پررنگ و شفاف شدن تفاوت پروتئین گیاهی و حیوانی، توجه به انتخاب مناسب تری از رژیم و سبک غذایی و به شکل تخصصی تر ، توجه به فاکتورهای ریز و البته بسیار مهم که ورزشکاران و افرادی که در بحران دریافت پروتئین می باشند می توانند در نظر داشته باشند.
کلیدواژه ها
واژگان کلیدی: پروتئین گیاهی، پروتئین حیوانی، ماهیچه
وضعیت: پذیرفته شده مشروط برای ارائه شفاهی